Tõnis Palts ei taha Tallinna linnapeaks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Palts.
Tõnis Palts. Foto: Peeter Langovits

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) kristlik ühendus soovib Tallinna linnapeana näha riigikogu IRL-i fraktsiooni liiget Tõnis Paltsi, kes aga pole kandideerimisest huvitatud.

IRLi kristliku ühenduse juhatus arutas valimisnimekirjadega seonduvat ning leidis, et märgilise tähendusega on leida Tallinna linnapea kandidaat, teatas IRLi kristlik ühendus BNSile. Mitmeid kandidaate kaaludes otsustati toetada ka Tõnis Paltsi kandidatuuri.

Ühenduse juhatus volitas juhatuse liiget Avo Üprust Tõnis Paltsile ettepaneku tegemiseks kandideerida Tallinna linnapeaks.

Tõnis Palts ütles ühenduse mõtet kommenteerides BNSile vaid seda, et ettepanek on talle suur au. Täiendavatele küsimuste peale ütles Palts, et ta ei anna sellel teemal praegu rohkem kommentaare.

Veidi hiljem otsustas Palts siiski lühikese kommentaari anda. «Olgugi, et käed sügelevad teeauke parandama, lasteaedu ehitama ja laste spordi pearaha kahekordistama, ei ole see siiski mulle täna enam küllalt suur väljakutse,» sõnas ta.

Tõnis Palts oli Tallinna linnapea 2001. aasta juunist detsembrini ning 2004. aasta oktoobrist 2005. aasta novembrini.

IRLi kristliku ühenduse juhatusse kuuluvad Kaia Kapsta, Priit Sibul, Peeter Võsu, Urmas Paju ja Avo Üprus.

Kohalike omavalitsuste valimised toimuvad tänavu 20. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles