Savisaar: prügivedu Põhja-Tallinnas jätab kohati soovida

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnaameti juhatajale Otto Popelile sai saatuslikuks Põhja-Tallinnas kuhjuv prügi.
Keskkonnaameti juhatajale Otto Popelile sai saatuslikuks Põhja-Tallinnas kuhjuv prügi. Foto: Mihkel Maripuu

Linnapea Edgar Savisaar, kes tegi koos abilinnapea Arvo Sarapuuga ringsõidu Põhja-Tallinnasse eesmärgiga kontrollida prügimajanduse hetkeseisu, nentis, et olukord on küll paranenud kuid paljude korteriühistute juures on veel lubamatut lohakust.

«Kui märtsi viimasel nädalal vedelevad prügikastide kõrval jõulukuuskede rootsud ning vanad telerid, on see märk sellest, et elanikud ei ole aru saanud Tallinna jäätmemajanduse põhitõdedest ja linnaosavalitsuse töötajatel tuleb siin veel korralikku selgitustööd teha,» ütles Savisaar.

Abilinnapea Arvo Sarapuu lisas, et Ekovir OÜ on võrreldes märtsi algusega kena saamu edasi astunud ja olukord Põhja-Tallinna prügimajanduses on tundmatuseni paranenud.

«Paraku ei saa mõned Põhja-Tallinna korteriühistud siiani aru, et suurjäätmete veoks tuleb eraldi transport tellida,» rääkis Sarapuu ja avaldas lootust, et 20. aprillil algava kevadise heakorrakuu jooksul laabuvad prügiprobleemid nii Põhja-Tallinnas kui ka teistes linnaosades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles