Koolitantsu finaali pääses sadakond Eestimaa hobitantsurühma

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolitants 2013.
Koolitants 2013. Foto: koolitants.ee

6.-7. aprillil toimub Salme kultuurikeskuses Eesti populaarseima ja suurima osalejate arvuga tantsufestivali finaal. Lavale astuvad tantsufestivali parimad tantsud, mis on valitud 600 tantsu seast.

«Finaalis on esindatud kõigi Eesti maakondade tantsijad, kõige enam Harjumaalt. Kokku on kolm kontserti, kus täiesti uus žürii koosseis valib välja laureaadid,» sõnas projektijuht Ann-Marii Reiväli.

Finalistid valis väljažürii, kuhu kuulusid Semiir tantsukooli treener ning üks loojatest - SEMY, täisnimega Sergei Morgun. Lisaks veel koreograaf ja tantsuõpetaja Madli Teller ning MyFitness spordiklubide peatreener Eva Ottas.

Festival «Koolitants 2013» toimub kolmes etapis. 15 maakondlikku vooru, 4 piirkondlikku vooru ning finaal, mis toimub 6.-7. aprill Salme Kultuurikeskuses. Ühtekokku näeb finaalis laval 1240 tantsijat ning 57 erinevat truppi.

Lisainfot festivali kohta leiab www.koolitants.ee ning meie Facebooki lehelt. Festivali korraldab Eesti Tantsuagentuur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles