Tallinn lõpetab kümmekonna detailplaneeringu menetlemise

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muuhulgas tühistatakse ka Maakri 34 kinnistu detailplaneeringu algatamine.
Muuhulgas tühistatakse ka Maakri 34 kinnistu detailplaneeringu algatamine. Foto: Uwe Gnadenteich

Linnavalitsus otsustab homsel istungil üheteistkümne detailplaneeringu algatamise kehtetuks tunnistamise.


Põhjuseks on see, et planeeringute algatamist taotlenud isikud ei ole enam kui viie aasta jooksul esitanud detailplaneeringut menetlemiseks. Kõikidele asjaomastele isikutele on planeeringute kehtetuks tunnistamise kavatsusest teatatud ning keegi neist pole sellele vastuväiteid esitanud.

Seetõttu tühistab linnavalitsus homme oma korraldused, millega algatati Kopli tn 99B kinnistu, Maakri tn 34 kinnistu ja lähiala, Vabaduse pst 143A/Laulu tn 1 kinnistu, Valdeku tn 5 / Õie tn 9 / Roheline tn 8 kinnistu, Halla tn 19 krundi ja lähiala, Liikuri tn, Alvari tn ja perspektiivse Rahu tee vahelise maa-ala ning Liikuri tn äärse spordiväljaku maa-ala, Tööstuse tn 14/Kalju tn 10 ja Tööstuse tn 16 kinnistute, Raudtee tn 2a krundi, Lepatriinu tn 4 kuni 16 kruntide ja nende lähiala, E.Vilde tee 111 ja 111c kinnistute ja Kadaka tee 183c, 183c/1, 183b/1, 183b/2 ja 183b/3 kinnistute detailplaneeringud.

Tallinna ehitusmäärus sätestab, et kui kahe aasta jooksul detailplaneeringu algatamise korralduse vastuvõtmisest arvates ei ole detailplaneeringut linnaplaneerimise ametile menetlemiseks esitatud, tuleb taotlejal soovi korral detailplaneeringu algatamist uuesti taotleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles