Kasvatajat tõuganud isa röövis lasteaiast oma lapse

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteaed. Pilt on illustratiivne.
Lasteaed. Pilt on illustratiivne. Foto: Raigo Pajula

Eile pärastlõunal tungis meesterahvas Tallinna lasteaeda, kus ta tõukas mitmel korral kasvatatajat ning lahkus koos oma 2-aastase lapsega, kellega ta kohtuotsuse alusel ei oleks pidanud sel päeval kohtuma.

25. märtsi pärastlõunal sai politsei teate, et Tallinnas sisenes lasteaeda lapse isa, tõukas mitmel korral kasvatajat ning lahkus koos 2-aastase lapsega, kellega ta kohtuotsuse alusel ei oleks pidanud sel päeval kohtuma.

Politsei pidas 32-aastase mehe eile õhtul kinni ning viis kahtlustatavana jaoskonda. Laps viidi ema juurde, temaga on kõik korras.

Lasteaiakasvajata ründamise kohta on politsei alustanud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi 121 alusel, mis käsitleb kehalist väärkohtlemist.

Kuriteos kahtlustatav 32-aastane mees on varasemalt kriminaalkorras karistatud nii varavastase süütegude kui ka isikuvastase kuritegude toimepanemise eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles