Tallinna päeval antakse üle Johan Pitka nimelised stipendiumid

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johan Pitka monument.
Johan Pitka monument. Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht

Linnavalitsus kinnitab homsel istungil Johan Pitka stipendiumi stipendiaadid, kellele antakse stipendiumid üle Tallinna päeval, 15. mail.


Käesoleval õppeaastal on heaks kiidetud üheksa Tallinna linna Johan Pitka stipendiumi taotlust, statuudi kohaselt on iga stipendiumi suurus 10 000 krooni, teatas Raepress.

Stipendiumi saavad Eesti Mereakadeemia üliõpilased Kadri Põldma, Arne Karu, Erik Kukk, Liina Härm, Arsen Dzamanašvili, Margus Metsküla, Aleksei Vaštšenko, Aarne Lilleberg ja Lembit Otsmann.

Möödunud aasta 15. mail sõlmisid Eesti Mereakadeemia ja Tallinna linn koostöölepingu, mille eesmärgiks on omavaheline koostöö merendusalases teadus- ja arendustegevuses, õppetöö edendamise ning avalike suhete valdkonnas.

Stipendiumi võib saada täiskoormusega õppiv rakenduskõrgharidusõppe üliõpilane, kes on õppe- või teadustöös edukas ning ühiskondlikult aktiivne ning kelle jooksva õppeaasta kevad- ja sügissemestri kaalutud keskmine hinne on vähemalt 4,0, magistriõppe üliõpilane, kelle jooksva õppeaasta kaalutud keskmine hinne on vähemalt 4,0, üliõpilane, kelle uurimistöö on seotud Tallinna linna merendusalase, ökoloogilise, sotsiaalse või kultuuri- ja hariduskeskkonna arendamisega, magistriõppe üliõpilane, kes töötab Eesti Mereakadeemias kas õppejõuna või tugipersonali koosseisus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles