SDE: Pirita TOPi planeeringuga eirab Keskerakond avalikkuse huve

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita TOPi planeering.
Pirita TOPi planeering. Foto: SCANPIX

2009. aasta kohalike valimiste eel püüdis Keskerakond Pirita elanike hääli, lugedes enda teeneks Pirita TOPi planeeringu kooskõlastamata jätmise. Vaatamata kogukonnaseltside vastuseisule soovib linnavõim planeeringu aga sel neljapäeval volikogu istungil vastu võtta.

«Kohalikke elanikke esindavad asumiseltsid on põhjendatult ja selgelt vastustanud praeguse planeeringu kavandi vastuvõtmist,» selgitab linnavolikogu SDE fraktsiooni liige Lauri Laats. Tema sõnul eirab linnavolikogu planeeringut praegusel kujul vastu võttes Pirita elanike soove ja vajadusi.

Peamise küsimusena on asumiseltsid välja toonud hoonestatava ala üldkasutatava ning Pirita puhkeala toetava ja täiendava funktsiooni säilimist.

«Olümpiapurjespordikeskus on oma kultuuriliselt ja ajalooliselt väärtuselt koos piirneva alaga eriline objekt. Selle ümbrus peab jääma ka tulevikus Tallinna elanikele ja külalistele ligipääsetavaks,» sõnas Laats.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles