Noorukid süütasid sõidu ajal linnaliinibussi

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlenud bussiiste
Põlenud bussiiste Foto: Tallinna Linnatranspordi AS

Noorukid panid Tallinnas sõitvas liinibussis põlema istme, juht suutis tulekahju kustutada ja keegi vigastada ei saanud. Teine sarnane juhtum toimus ka paar nädalat hiljem.

«Kaks noorukit väljusid Lasnamäe kiriku lähedal olevas Loopealse peatuses. Edasi linna poole sõites märkas bussijuht, et salongist tuleb suitsu,» rääkis Tallinna Linnatranspordi ASi avalike suhete juht Sirje Roht Õhtulehele 63. liini bussis veebruaris juhtunust.

Selgus, et bussi tagaosas, kus poisid enne mahaminekut istusid, oli süttinud istme peatugi.

Bussijuht kustutas põlengu kiiresti, kuid et kogu buss oli suitsu täis ja haises tugevasti, pidi ta liinilt lahkuma ja sõitma garaaži, sõitjad pääsesid ehmatusega ja pidid ootama reservbussi.

Sirje Roht rääkis Postimehele, et vaid paar nädalat hiljem toimus teinegi sarnane juhtum. «Teisipäeva, 26. veebruari õhtul tuli rahvas Estonia bussipeatuses 68. liini bussirongi juhile ütlema, et bussi haagisest tuleb suitsu. Kontrollima minnes avastas bussijuht, et kaks istme seljatuge oli põlema pandud,» ütles Roht.

Bussijuht kustutas kiiresti tulekolde ning kutsus välja ka politsei. «Kuid et tegemist oli bussi taga sõitva haagisega, juht ise teo kordasaatjaid ei näinud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles