Kütusevarguses kahtlustatav rammis turvafirma autot

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kütusevarguses kahtlustatav rammis turvafirma autot.
Kütusevarguses kahtlustatav rammis turvafirma autot. Foto: G4S

Täna öösel andsid G4Si turvatöötajad politseile üle kütusevarguses kahtlustatava mehe. Teine mees, keda on samuti alust kahtlustada kütusevarguses, vigastas põgenemisel oma sõidukiga G4Si patrullautot.

Esmaspäeva öösel kell 2.57 helistati G4Si juhtumiskeskusesse Peterburi teel asuvast tanklast ning teatati kütusevargusest. Tankla teenindaja teatas, et bensiinijaama parklas seisnud välisriigi veokist võis toimuda kütusevargus ning veokijuht oli näinud kahte oma auto juurest lahkuvat meesterahvast.

Kolme minutiga kohale jõudnud patrullid asusid otsima kirjeldusele vastavaid mehi ning märkasid neid tankla kõrval asuvas hoovis, kus nad parajasti askeldasid ühe veoki juures. Üks meestest koos elektrilise pumba ja kolme kütusekanistriga peeti kinni.

Kinnipidamise käigus osutas varguses kahtlustatav tugevat füüsilist vastupanu ning tema rahustamiseks pidid turvatöötajad kasutama käeraudu. Teisel mehel õnnestus põgeneda, kuid piirkonda kontrollides märkasid turvatöötajad teda uuesti – mees istus Peterburi teel elumaja hoovi pargitud autosse ning hakkas sõitma. Turvatöötajad edastasid info kahtlasest sõidukist politseile ning asusid talle järgi sõitma.

Märgates lähenevat turvafirma autot, tegi Mercedese roolis olnud juht ohtliku manöövri: rammis G4Si sõidukit ning suundus seejärel peatumata mööda Peterburi teed Maardu poole. Tugeva löögi tagajärjel purunes turvafirma sõiduki rehv täielikult, mistõttu polnud võimalik edasi liikuda. Turvatöötaja intsidendis viga ei saanud.

Üks kütusevarguses kahtlustatavatest meestest ning tema juures leitud asitõendid anti politseile üle, samuti edastati võimuesindajatele info turvafirma autot ramminud sõiduki kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles