Mustamäe noortele tutvustatakse erinevaid töövaldkondi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokk.
Kokk. Foto: Corbis / Scanpix

 Mustamäe Avatud Noortekeskus sel nädalal noortele erinevaid ameteid –  tutvuda saab programmeerija ja koka elukutsega. Tööelu tutvustatakse Euroopa Sotsiaalfondi rahastatud projekti raames.

Kolmapäeval külastavad viis infotehnoloogiahuvilist noort Magistrali kaubanduskeskuses asuvat Fujitsu esindust, kus neid on ootamas IT programmeerija-spetsialist. Noortele tutvustatakse valdkonda ning räägitakse selle ala tööst ja õppimisvõimalustest. Samuti saavad noored oma silmaga näha erinevaid programme.

Nädala teisel poolel külastab Mustamäe Avatud Noortekeskust kokk St Peterburgist, kes tutvustab noortele kokaametit ja räägib erinevatest õppimisvõimalustest välismaal. Lisaks koka töö teoreetilisele poolele saavad noored ka kokkamist praktiseerida ning koos meisterdatakse maitsev roog. «Enda jaoks õige töövaldkonna leidmine ja selle õppimine on väga tähtis. Sellised üritused annavad noortele võimaluse saada ettekujutust erinevatest huvitavadest aladest ning aitavad valida endale edasi õppimiseks just sobiva,» leiab linnaosa vanem Helle Kalda.

Täpsemat infot leiab  Mustamäe Avatud Noortekeskuse kodulehelt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles