Lugeja pahandab: Tallinna liinibuss jättis mu peatusse külmetama!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liinibuss.
Liinibuss. Foto: Peeter Langovits

Inglise keelt kõnelev lugeja kirjutab, et ootas 17.märtsi hommikul Kristiines, Sütiste teel Koolimaja peatuses bussi nr 17. Buss olevat aga Rästa tänava, mis jääb Koolimaja ja Räägu peatuste vahele, läbinud juba kl 9.46 ehk neli minutit graafikust varem, jättes tema ja ülejäänud reisijad bussipeatusse miinuskraadidega seisma ja külmetama. Reisija helistas oma sõnul infonumbril 1345 kl 09.49, paludes bussi peatusse tagasi suunata, talle seletati aga, et see pole võimalik. Lisaks pahandas lugejat, et inglise keeles polnud vastutavate ametnikega võimalik suhelda.

Vastab Sirje Roht, Tallinna Linnatranspordi ASi avalike suhete juht: Kodaniku pahameel on õigustatud. Kontrollisime bussi pardaarvuti salvestust, mis kinnitab, et buss lahkus pühapäeva hommikul peatusest tõesti neli minutit varem. See ei ole bussijuhi poolt professionaalne käitumine. Tegemist on hooletu suhtumisega tööülesannete täitmisse, mille tulemusena ennetas buss graafikut ja peatuses ooanud sõitjad jäid bussist maha. Bussijuhi tähelepanu on juhitud sellele, et varem sõitmine on lubamatu ja sellist töökohustuse rikkumist võetakse arvesse märtsikuu preemia maksmisel. Vabandame sõitjate ees. Kindlasti tekitas bussist maha jäämine ebameeldivaid emotsioone, aga meile teadaolevalt suhtles helistaja pühapäeval linna infotelefoniga 1345.

Hea lugeja, anna kommentaariumis teada: kas oled Tallinnas bussist maha jäänud, sest buss sõidab varem välja?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles