Fotod: mupo maskott on lumeleopard Lauri

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna munitsipaalpolitsei esitles täna uut maskotti, kelle nimeks sai lumeleopardi Lauri.


Maskoti lõpliku kujundaja, kunstnik Martinus Klemeti sõnul lõi ta maskoti lõpliku versiooni mitme erineva ideekavandi põhjal, mille tõttu ainuisikulist võitjat nimetada on raske.

Mupo juhataja Monica Rand andis üle auhinna kuueaastasele Triinu Jõesaarele Lepistiku lasteaiast, kelle ideekavand - krokodill Mupet – võitis ametisisese hääletuse tulemusel töötajate lemmiku tiitli.

Tüdruku sõnul on krokodill tugev ja vahva kuju, kes peab kinni busse ja palub inimestel käituda korralikud. Küsimusele – kas oled natuke kurb ka, et sinu ideekavand ei võitnud - noogutas ta kuid ütles, et praegune maskott on ka väga lahe. Kõige rohkem meeldis Triinule led-lampidest moodustatud valgusfoor maskoti särgil.

«Loodan, et lumeleopard Lauri leiab sooja vastuvõtu nii lasteaedades, koolides, pereüritustel kui ka linna erinevates paikades, kus linnavalvuri valvsat pilku vaja,» ütles viimast päeva mupo juhataja ülesandeid täitev Rand.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles