Tallinna mupo juht lahkub ametist kopsaka hüvitisega

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna munitsipaalpolitsei juht Monica Rand.
Tallinna munitsipaalpolitsei juht Monica Rand. Foto: Liis Treimann

Tallinna linnavalitsus maksab ametist lahkuvale munitsipaalpolitsei (mupo) juhile Monica Rannale mitme kuu palga suuruse hüvitise.

Linnavalitsuse korralduse kohaselt saab Rand hüvitist kasutamata jäänud puhkuse eest 25 kalendripäeva ulatuses ja hüvitist kolme kuu ametipalga ulatuses.

Linnavalitsus vabastas Ranna teenistusest tema enda algatusel kirjaliku avalduse alusel. Rand esitas avalduse enda teenistusest vabastamiseks alates 18. märtsist.

Mupo juhile kehtib palgamäär C10, mis praeguse seisuga tähendab 2359 euro suurust brutopalka kuus. Seega saab Rand lahkumishüvitist 7077 eurot, millele lisandub enam kui 2100-eurone hüvitis kasutamata jäänud puhkuse eest.

Sarnaselt Rannale ise lahkumiseavalduse esitanud Otto Popel lahkumishüvitist ei saa ja temale hüvitatakse ainult 20 kasutamata jäänud puhkusepäeva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles