Maailma üks julgemaid riidebrände avab Eestis poe

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiine Keskuses avatakse D-shop by Desigual.
Kristiine Keskuses avatakse D-shop by Desigual. Foto: D-shop by Desigual

15. märtsil kell 18 avatakse Kristiine keskuses ametliku avamispeoga esmakordselt Eestis maailma ühe julgeima ja isikupärasema rõivabrändi D-shop by Desigual esimene esinduspood. Tänaseks on brändil rohkem kui 200 esinduspodi üle maailma ning Eesti on 73. riik, kus ametlik esinduspood avatakse.

«Desigual on eestlaste seas üllatavalt armastatud bränd, mis andis meile kindluse avada sellele positiivsele ja lausa värviteraapilisele julgele brändile eraldi esinduspood. Hea meel on tõdeda, et meil leidub nii suur hulk inimesi, kes soovivad oma rõivastuses erineda, olla silmatorkavad ja originaalsed. Nagu Desiguali slogan ütleb, siis «Tallinn is not the same»,» lausus Põldma Kaubanduse turundusjuht Kaidi Laev.

Desiguali eesmärgiks on luua igast rõivaesemest ehtne kunstiteos ning seda joont on näha ka kõikides kollektsioo­nides, kus on kasutatud väga erinevaid lõikeid, värvi­toone, kangatöötlust ning paljusid omapäraseid detaile. Desigual on selgelt eristatav ja ainulaadne kauba­märk terves moemaailmas.

See julge vabaajarõivaste bränd tegeleb üle maailma ka väga aktiivselt turundusega, korraldades vägevaid pidusid, värvides poode väljastpoolt ning pakkudes uute poodide avamisega erilisi elamusi kõigile moehuvilistele.

Turundusjuhi Kaidi Laeva sõnul on ka Eesti esimene D-shop by Desigual esinduspood tõeline kunstiteos, mis kutsub ise end juba vaatama.  Reedel toimuva eksklusiivsel avamispeol toimub omapärane ja palju silmailu pakkuv moelavastus, mille raames tutvustatakse nii naiste kui meeste uut kollekstiooni kuni aluspesuni välja.

Külalistele mängib muusikat vaieldamatult Eesti stiilseim naine -  Heidy Purga, kes on samuti tuntud omanäolise trenditeadlikkuse poolest.

Desigual kutsub üles Tallinna esinduspoe külastajaid avamispeole riietuma seniselt julgemalt ja omanäolisemalt, kuna Eesti esistilist Karolin Kuusik valib avamisüritusel koos hetke kuumimate meessuperstaaride Karl-Erik Taukari, Artjom Savitski, Norman Salumäe ja Marten Kuninga abiga välja peo kõige isikupärasema, kes saab auhinnaks valida endale 150 euro väärtuses Desiguali tooteid.  

Avamispeo esimesi külastajaid ootab Desiguali poolt kingitus ning kõikide külastajate vahel loositakse välja kaks 150 euro väärtuses kinkekaarti. Avamispeo raames on kogu kaup 15 protsenti soodsam.

D-shop by Desigual esimene esinduspood Eestis avab Kristiine Keskuses oma uksed juba täna, kuid ametlik avamispidu tuntud ja ilusate külalistega toimub juba homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles