Kesklinna vanema asetäitja jätkab oma ametis

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesklinna valitsus.
Kesklinna valitsus. Foto: Arno Saar/ Õhtuleht

Tallinna kesklinna valitsuse teatel pole linnaosavalitsuses kaadrimuudatusi kavas ning kesklinna vanema asetäitja Reena Tolmik jätkab oma ametis.


Ajakirjandusse lekkis eile Keskerakonna peasekretäri Priit Toobali kiri linnapea Edgar savisaarele, milles on üles loetud terve rida kõrgetel kohtadel olevaid keskerakondlasi, kes pole neile ette nähtud kõrgendatud liikmemaksu parteikassasse ära maksnud. Teiste seas oli mainitud ka Tolmik, kes võlgnevat erakonnale üle 1500 euro.

«Seoses täna hommikul meedias ilmunud teatega personalimuutuste kohta Tallinna linnajuhtide seas peab kesklinna valitsus vajalikuks märkida, et kesklinna vanema asetäitja Reena Tolmik jätkab oma ametipostil ning personalimuudatusi pole ette näha,» teatas kesklinna valitsuse pressiesindaja Kerttu Rakke.

Reena Tolmiku tööülesannete hulka kuuluvad linnaosa sotsiaalhoolekande, hariduse- ja kultuurivaldkonna ning turvalisusega seotud küsimuste korraldamine, muuhulgas ka äsja edukalt tööd alustanud Kesklinna Eakate Ülikooli tegevuse koordineerimine.

Toobal rääkis eile ajakirjandusele, et vastavalt Keskerakonna Tallinna nõukogu otsusele maksavad linnavalitsuse liikmed ja volikogu esimees kõrgendatud liikmemaksuna parteikassasse seitse protsenti brutopalgast. Linnametite juhid ja nõunikud peavad loovutama viis protsenti brutopalgast.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles