Savisaar: Popel polnud rohelise pealinna jaoks piisavalt hea

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaare sõnul vajab roheliseks pealinnaks pürgiv Tallinn Otto Popeli asemele võimekamat inimest.
Edgar Savisaare sõnul vajab roheliseks pealinnaks pürgiv Tallinn Otto Popeli asemele võimekamat inimest. Foto: Toomas Huik

Linnapea Edgar Savisaare sõnul pole keskkonnaameti juhataja Otto Popeli ametist lahkumine seotud mitte võlgnevusega parteikassasse, vaid probleemidega tema igapäevases töös.


«See on see, mida te kõik hästi teate ja mille kohta ma juba nädala alguses ütlesin, et need küsimused tuleb lõpuni lahendada,» viitas Savisaar Põhja-Tallinna äsjastele prügiveoprobleemidele.

«See on väga tervendav signaal selle kohta, et isegi partei liikmepilet ei päästa sellest, kui inimesel on tööga probleeme. Ja ka see on oluline, et need otsused pole tehtud meedia survel, vaid lähtudes paremast äranägemisest,» lausus linnapea.

«Ma ütleksin, et ega Popel ei ole halb mees, aga selge on see, et kui meie suund on rohelise pealinna poole, et Tallinn oleks tõepoolest roheline pealinn, siis ilmselt on vaja sellesse ametisse uut inimest,» lisas ta.

«Mis puudutab parteikassat, siis me peame ajakirjandust tänama, sest ma loodan, et nüüd liikmemaksu laekumine paraneb ja see on teie teene,» ütles Savisaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles