Tallinna supelrannad alustavad järgmisel reedel

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita rand.
Pirita rand. Foto: Liis Treimann.

15. maiks paigaldatakse Pirita, Kakumäe, Stroomi, Pikakari ja Harku järve supelrandadesse rannainventar ja tööd alustab rannavalve.


Linnaosa valitsuste kohustus on paigaldada randa vajalikul hulgal jäätmemahuteid, korraldada nende regulaarne tühjendamine ja tagada ranna üldine heakord, teatas Raepress.

Rannapäästeteenust üldkasutatavates supluskohtades osutab Kommunaalametiga sõlmitud lepingu alusel turvafirma G4S, kelle kohustus on tagada rannaliste turvalisus ning osutada vetelpääste- ja vältimatut meditsiiniabi.

G4S rannavalve tähistab suplusakvatooriumi poidega, tagab rannas korra, vajalike päästevahendite olemasolu ning edastab puhkajatele teavet vee- ja õhutemperatuuride kohta.

Linnavalitsus kinnitas möödunud aasta kevadel määruse, mille kohaselt suplushooaeg Tallinna üldkasutatavates supluskohtades kestab 15. maist kuni 15. septembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles