Kaasat tagasi ihkav mees kinnitab oma armastust reklaamil

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Naistepäeva puhul otsustas kaasat tagasi ihkav mees oma armastust kinnitada Tallinna Solarise keskuse fassaadile pandud reklaamil.

Reklaampinda haldava ettevõtte tegevjuht Priit Pedanik ütles Postimehele, et reklaami tellis eraisik, kes soovib tagasi saada oma naist. Reklaam jääb tema sõnul kaubanduskeskuse fassaadile laupäeva hilisõhtuni ehk kokku kaheks päevaks.

Venekeelses reklaamis pöördub mees naise poole, öeldes, et saab hingata ainult temaga. «Armastusest olen sõnatu. Nagu linnud me saame lennata. Seda saan sulle kindlalt lubada! Ilusat naistepäeva!» seisab reklaamis.

Pedaniku kinnitusel on venekeelsele tekstile lisatud eestikeelne tõlge, mis jookseb LED-ekraani alumisel äärel. «Kuna kõnealuse reklaami valmistas klient ise, siis on see ka kliendi riisikol,» lisas ta.

Keeleseadus lubab avalikku kohta paigaldatud välireklaamile lisada küll võõrkeelse tõlke, kuid nõuab, et eestikeelne tekst oleks esikohal ega oleks halvemini vaadeldav kui võõrkeelne tekst.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles