Avalda arvamust: milline võiks olla tuleviku Lasnamägi?

Rivo Veski
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamägi.
Lasnamägi. Foto: Liis Treimann

Esmaspäeval, 11. märtsil algab Lasnamäel mastaapne kampaania, mille raames on igal linnaosa elanikul võimalus pakkuda välja oma ideid, ettepanekuid ja soove linnaosa paremaks muutmiseks.

Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja Jaanus Riibe sõnul on algatatud ideede kogumise kampaania eesmärgiks pakkuda tulevikus oma linnaosa elanikele igakülgset abi, toetust ja veelgi paremat elukeskkonda.

«Igaüks, kellel on olemas idee või ettepanek saab selle panna kirja. Kogume kõik ideed kokku ja teeme üheskoos Lasnamäe veelgi paremaks. Iga arvamus on meile oluline ning kutsun üles kõiki lasnamäelasi võtma kampaaniast aktiivselt osa,» selgitas Riibe.

Kampaania kestab maikuu lõpuni. Kõige huvitavamad ettepanekud arutatakse läbi septembris toimuval visioonikonverentsil ja ideede autorite vahel loositakse välja väärtuslikke auhindu.

Kampaania ametlik avamine toimub 11.märtsil kell 12 Lasnamäe Centrumis.

Lisainfo ja ideede kogumise asukohad leiab SIIT.

Hea lugeja, avalda kommentaariumis arvamust, milline võiks olla Lasnamäe tulevik?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles