Tarbijakaitse uurib Partsi tagasiastumist nõudvat reklaami

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veebruari lõpus Kristiine keskuse juures asuvale parkimisplatsile seatud plakat.
Veebruari lõpus Kristiine keskuse juures asuvale parkimisplatsile seatud plakat. Foto: Liis Treimann / Postimees

Postimehele teadaolevalt on tarbijakaitseamet alustanud veebruari lõpus Tallinnas Kristiine keskuse juures asuvale parkimisplatsile seatud majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Partsi (IRL) tagasiastumist nõudva plakati osas menetlust.

Kesknoorte peasekretär Tõnis Mölder ütles veebruari lõpus Postimehele, et plakati ülespaneku taga on erakonna noortekogu. Ta meenutas, et 18. veebruaril nõuti Partsi tagasiastumist Tallinnas ja järgmisel päeval Tartus toimunud meeleavaldusel, ega välistanud, et taolisi aktsioone toimub lähiajal veel.

Samasuguse sõnumiga silte kandsid veel sel nädalal ka Tallinna trammid.

Tarbijakaitseamet esitas Postimehele teabenõude, kus esitas küsimusi seoses Partsi tagasiastumist nõudva plakatiga. Teabenõude kohaselt on amet algatanud asjas menetluse. Täpsemaid kommentaare ei soovinud amet menetluse kohta siiski anda.

Reklaamiseaduse kohaselt peab reklaamis näha olema reklaami tellija nimi, kaubamärk või domeeninimi, mida aga Tallinnas Kristiine keskuse juures asuval plakatil ega ka trammidel olevatel siltidel ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles