Lasnamäele plaanitakse kahte uut koerte jalutusväljakut

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koerte jalutusväljak Politseiaias.
Koerte jalutusväljak Politseiaias. Foto: Priit Simson

Tallinna linnavalitsus eraldab tänasel istungil keskkonnaametile raha Kivila tänava haljasalale koerte jalutusväljaku rajamiseks ja hooldamiseks ning Vormsi 5 haljasalale koerte jalutusväljaku projekteerimiseks.


Kolmeteistkümnest Tallinna koerte jalutusväljakust asub suurima elanike arvuga linnaosas Lasnamäel vaid üks väljak, teatas Raepress.

«Koerte jalutusväljakuid ja ujutuskohti on vaja rajada linna heakorra ja linlaste ohutuse tagamiseks,» selgitas keskkonnametit kureeriv abilinnapea Arvo Sarapuu. «Koerte jalutusväljakud ja ujutuskohad ainsad avalikud paigad Tallinnas, kus on lubatud koeri rihma otsast vabastada.“

Linnavalitsuse korralduse eelnõu kohaselt eraldatakse linnavalitsuse reservfondist keskkonnaametile 26 100 eurot Kivila tn 3h haljasalale koerte jalutusväljaku rajamiseks ja hooldamiseks 2013. aasta kaheksa kuu vältel ning Vormsi tn 5 haljasalale koerte jalutusväljaku projekteerimiseks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles