Turvatöötajad andsid politseile üle joobes autojuhi

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
G4S patrullauto.
G4S patrullauto. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Täna öösel andsid G4Si turvatöötajad politseile üle joobeseisundis sõidukit juhtinud mehe.

4. märtsil kell 4.25 tõmbasid patrullekipaaži turvatöötaja tähelepanu kaks ilmsete alkoholijoobe tunnustega meesterahvast, kes väljudes Tatari tänaval asuvast lõbustusasutusest, istusid sõiduautosse Chrysler, vahendas ettevõtte pressiesindaja.

Lõbusas meeleolus härrasmehed tegid märkuse turvatöötaja ameti kohta ning asusid seejärel teele. Patrullekipaaži turvatöötaja andis info joobekahtlusega autojuhist politseile ning asus meesterahvastele järele sõitma, edastades teavet Chrysleri marsruudist korrakaitsjatele.

Mõne aja pärast jäi auto seisma ühes Sõpruse puiesteel asuvas maja hoovis, kus peatselt saabunud politsei kaasabil peeti joobekahtlusega juht kinni. Politsei tuvastas, et Chryslerit juhtinud mees oli enne sõitma asumist tarbinud alkoholi. Joobes juht toimetati juhtunu asjaolude selgitamiseks politseijaoskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles