Kodurahufoorum tõstab fookusesse noorte tulevikuvõimalused

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored täitmas enesehinnangu testi
Noored täitmas enesehinnangu testi Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kolmapäeval, 6. märtsil toimub Rahvusraamatkogu suures saalis XV Kodurahufoorum. Seekord võetakse arutusele kaasaja noorte väljakutsed, peamiselt noorte võimalused haridusvaldkonnas ja tööturul ning noored ja tolerants.

«On väga tähtis, et noored ise neid puudutavate probleemide arutamises osaleksid,» rõhutas Tallinna abilinnapea Mihhail Kõlvart.

«Kodurahufoorum annab kõigile soovijatele võimaluse arvamust avaldada või ekspertidele küsimusi esitada. Ootame aktiivset osavõttu.»

Tolerantsuse teemadel esinevad sotsioloog Juhan Kivirähk ning meediaekspert Vitali Belobrovtsev, Timofei Agarin Belfasti Kuninglikust Ülikoolist ja Tartu Ülikooli teadur Valeria Jakobson.

Teise paneeldiskussiooni avab Dublini St. Patricki kolledži lektor Paul Downes, kes räägib katkenud haridusteest kui tööturul probleemide tekkimise esmasest põhjusest, Katrin Pihor Poliitikauuringute Keskusest Praxis räägib mittetöötavatest ja mitteõppivatest noortest ning professor Ellu Saar Tallinna Ülikoolist noortega seotud probleemidest Eesti tööturul.

Kodurahufoorum algab kell 11. Foorumil toimub sünkroontõlge eesti, vene ja inglise keelde.

Foorumist osavõtmiseks tuleb registreeruda e-posti aadressil kodurahufoorum@tallinnlv.ee või telefonil 640 4105 hiljemalt 4. märtsiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles