Jaanus Rohumaa lahkub Tallinna Linnateatrist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Rohumaa.
Jaanus Rohumaa. Foto: Ergo Kuld.

Tallinna Linnateatri lavastaja ja näitleja Jaanus Rohumaa lahkub teatrist ning asub tõenäoliselt tööle sihtasutuse Tallinn 2011 programmidirektorina.

Sihtasutuse Tallinn 2011 kommunikatsioonijuhi asetäitja Eva Saar ütles BNSile, et SA Tallinn 2011 juht on teinud Rohumaale ettepaneku asuda sihtasutuse programmidirektoriks.

«Meile on teada, et Rohumaa on esitanud avalduse sihtasutuse nõukogust lahkumiseks, samuti on ta esitanud Linnateatrile lahkumisavalduse. Tema võimalikust asumisest sihtasutuse juhi kohale võib rääkida järgmisel nädalal, kui on otsustatud tema lahkumine sihtasutuse nõukogust,» lausus Saar.

Ta märkis, et Rohumaa oleks hea kandidaat SA Tallinn 2011 programmidirektoriks, kuna ta on sihtasutusega selle loomisest peale seotud olnud.

Sihtasutus Tallinn 2011 tegeleb Tallinna 2011. aasta Euroopa kultuuripealinna projekti ettevalmistamisega.

Rohumaa asus Tallinna Linnateatris tööle 1992. aastal. Ta on ka president Toomas Hendrik Ilvese koosseisuväline kultuurinõunik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles