Liis Lass läheb pealinna palgale

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lass presidendi vastuvõtul.
Liis Lass presidendi vastuvõtul. Foto: Raigo Pajula.

Tuntud seltskonnategelane Liis Lass asub lähiajal tööle projektijuhina Tallinna keskkonnaametis ning hakkab tegelema turundustööga Tallinna botaanikaaias.

«Minu tulevane töö saab peamiselt olema turundusalane projektijuhtimine Tallinna botaanikaaias,» ütles Liis Lass. Postimees.ee'le.

Ta selgitas, et osales vastaval konkursil ja sai eile teada, et on osutunud valituks. «Turundusega olen tegelenud juba kolm aastat ja pidasin riigisektorisse minemist uueks väljakutseks ning ootan seda tööd huviga,» lisas ta.

Lassi sõnul pole tema täpne tööle asumise aeg veel teada, kuid ilmselt on ta esimene tööpäev 1. juunil.

Oma tulevast tööd iseloomustades rääkis ta, et tegu on kogu botaanikaaia turunduse koordineerimisega alates pisiasjadest kuni suurte muudatusteni.

Soovib külastajad taas botaanikaaeda tuua

«Kui rääkida botaanikaaia turundusest kui sellisest, siis siiani on see olnud kahetsusväärselt tagasihoidlik,» nentis ta.

Lassi sõnul sooviks ta tuua külastajad tagasi botaanikaaeda ning muuta see sama atraktiivseks kohaks nagu loomaaed või teised pealinna vabaõhupargid.

Keskerakond pole asjasse segatud

Küsimusele, kuidas ta tõrjub väiteid, nagu oleks tema tööle võtmine seotud Tallinnas võimuloleva Keskerakonnaga, vastas ta: «See kindlasti ei tule mulle üllatusena, et sellised spekulatsioonid aset leiavad.» Tema sõnul oleks nõrk ja rumal sellistest väidetest välja teha. «Mõelgu igaüks, mida tahab. See vabadus on neil olemas,» sõnas ta naerdes. Lassi sõnul oleks väär seostada uut ametit ja tema suhteid Keskerakonnaga.

Lassi sõnul on ta selle piirkonna elanikuna botaanikaaia praeguse seisuga hästi kursis. «Loomulikult pole loodushuvi minust kauge kaarega mööda läinud. Nii et igati minu huvidele vastav ametikoht,» kinnitas ta.

Tallinna linnavõimu esindajatelt ei õnnestunud õhtusel ajal sellel teemal kommentaari saada.

Liis Lass on varem töötanud kohvik Moskva ja A&A Kinnisvara turundusjuhina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles