Omanik pole endiselt üheksat lehma leidnud

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinna-Tartu maantee lähedal Kurna ja Kiili metsade vahel on tänaseni jooksus 9-pealine veisekari.

Karja omanik Mati Rent otsis eile veiseid koos paarikümne abilisega, kuid loomi ei leitud. Täna hommikul alustati otsinguid kell 7.30. Keskpäeval otsingud lõpetati, vahendas Reporter.ee videolõik.

Uudistesaate teatel arvavad kohalikud elanikud, et veised on päikese eest sügavale metsa põgenenud ning metsast võivad nad välja tulla taas õhtuhämaruses.

Loomade omaniku sõnul pääses kari jooksu lõhutud elektrikarjuse tõttu.

Pühapäeva õhtul kella 22.45 ajal registreeris politsei liiklusõnnetuse Tallinna-Tartu maantee 16. kilomeetril Vaidas, kus sõiduauto Volvo sõitis otsa teel olnud 14-pealisele lehmakarjale.

Kell 23.45, 0.00 ja 0.05 ajal registreeris politsei samas piirkonnas veel kolm lahtipääsenud veiste põhjustatud õnnetust. Liiklusõnnetuste tagajärjel hukkus pühapäeval viis looma, inimesed õnnetustes kannatada ei saanud.

Kes juhtunu eest vastutab ja kahju hüvitab, sõltub sellest, kas loomaomaniku väide elektrikarjuse lõhkumise kohta saab kinnitust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles