Fotod: Tallinna kesklinnas oli trolli- ja bussiummik

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Solarise keskuse vastas, TLÜ akadeemilise raamatukogu külje all tekkis täna hommikul veerand kümne paiku suurem trolli- ja bussiseisak. Praeguseks on tavapärane liiklus taastunud.

Üks 3. liini troll oli Estonia trollipeatuses rikki läinud nii õnnetult, et bussid ega trollid ei pääsenud temast mööda. Tallinna Linnatranspordi aktsiaseltsi trollidispetšeri sõnul jäi kõnealune troll «sarvedega» õhuliini kinni, misjärel tekkis lühis ja voolukatkestus.

Peagi tekkis Rävala puiesteele akadeemilise raamatukogu ette paremale sõidurajale pikk järjekord bussidest ja trollidest, mis reisijad olude sunnil seal välja lasid. Mõned bussid olid seisma jäänud ruumipuudusel koguni teisele rajale.

Pärast mõningat seedimist otsustasid ühissõidukijuhid parempöörde asemel keerata Solarise keskuse juurest vasakule, teha U-pööre ning keerata pärast kaubamaja vasakule ja sealt edasi juba oma tavapärasele marsruudile.

Dispetšeri teatel saadi trollid taas liikuma kell 9.43. Ummiku leevendamiseks suunati tema sõnul enne seda osa juba Kaubamaja peatusse jõudnud trolle vasakule keerama - ümber kaubamaja sõitma - ning ülejäänud trollid pöörasid ringi juba Kaarli kiriku juures.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles