Klandorf: ma ei luba, et Tallinnas teed üldse korda saavad

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Löökaugud Tallinna tänavatel.
Löökaugud Tallinna tänavatel. Foto: Toomas Huik

Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf ei luba, et Tallinnas teed üldse korda saavad, kuid olukord paraneb tema hinnangul 15. maiks.

«Sellel aastal on teed tõesti erakordselt viletsas seisus võrreldes eelmise ja üleeelmise aastaga,» lausus Klandorf ETV saates «Ringvaade» ja lisas, et sellel aastal on Tallinn kulutanud aukude lappimiseks üle 300 000 euro, vahendas ERR Uudised.

Tema hinnangul on olukord sellel aastal kehvem ka seetõttu, et augud hakkasid tekkima juba jaanuaris esimeste sulailmadega.

«See on Eestile, mitte ainult Tallinnale paratamatu situatsioon praegu, sest meie teede kvaliteet eelnevalt ei ole olnud väga hea,» ütles Klandorf, kelle kinnitusel hakatakse asfalteerimistöödega pihta alles aprilli keskel.

Klandorfi sõnul läheks 98 miljonit eurot selleks, et kõik Tallinna tänavad korda teha ning seda raha pole kuskilt võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles