Kiisler: oleme valmis Savisaare vastasteks kokkulepeteks

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Kiisler.
Siim Kiisler. Foto: Stanislav Moshkov/Den za Dnjom

IRL on valmis teiste opositsioonijõududega Tallinnas koostööd tegema nii enne kui pärast valimisi.


IRLi Tallinna piirkonna esimees Siim Kiisler ütles Valdo Randpere tänast avaldust kommenteerides, et IRL on avatud opositsioonijõudude kokkulepetele nii enne kui pärast valimis.

«IRLil on ka seni teiste Tallinna opositsioonijõududega, näiteks Reformierakonnaga hea koostöö olnud. Sotsidega pole koostöö kahjuks alati sujunud, sest nemad on teinud erikokkuleppeid Savisaarega ja selle tulemusena on nende liikmed saanud nii-öelda sooduspakette,» ütles Kiisler Postimehele.

Ta lisas, et selle tõttu pole sotsid tema erakonnale olnud järjekindel opositsioonipartner, aga koostöö on siiski olemas olnud ja seda ollakse valmis ka edasi arendama.

«Ma arvan, et tänane reaalsus on siiski see, et tugevad erakonnad kandideerivad ikka oma nime all ja asja vaadatakse valimistulemuste pealt. Kuid me oleme väga avatud küsimuses, kuidas edukate valimistulemuste puhul koostööd teha kuni selleni välja, kuidas linnapead valida. Me oleme valmis ka enne valimisi tehtavateks kokkulepeteks, kuidas eduka tulemuse korral linna valitsema asuda. Kuina me ei soovi tänase linnapea jätkamist, siis selles osas oleme samuti valmis igasugusteks kokkulepeteks,» lausus Kiisler.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles