Kaitseväe paraadi tõttu muutub liikluskorraldus

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseväe paraad.
Kaitseväe paraad. Foto: Sille Annuk

Seoses kaitsejõudude paraadi ettevalmistamise ja läbiviimisega suletakse 24. veebruaril sõidukite liiklus ja piiratakse parkimist Vabaduse väljakul ja seda ümbritsevatel tänavatel.


Ürituse peaproov viiakse läbi 23. veebruaril kell 20.30-24 Vabaduse väljakul ja seda ümbritsevatel tänavatel, teatas Raepress.

Paraadi ettevalmistamise ja läbiviimise ajal rakendatakse liikluspiiranguid Vabaduse väljakul, Kaarli puiesteel, Endla tänaval G. Otsa tänaval, Suur-Karja tänaval, Müürivahe tänaval, Vana-posti tänaval, Viru tänaval, Vanal turul, Kuninga tänaval, Harju tänaval, Komandandi teel ja Kiriku platsil. Ümbersõidule suunatakse trollid nr 1, 3 ja 6 ning bussid nr 16, 17, 23, 24, 24A ja 40.

Kaitsevägi vabastatakse teede ja tänavate sulgemise maksust ning ühistranspordi ümbersuunamisega kaasnevatest kuludest. Transpordiamet katab ühistranspordi ümbersuunamisega kaasnevad kulud oma 2013. aasta eelarvest selleks ette nähtud vahendite arvelt.

Ühistranspordi ümbersuunamisega osa ühistranspordiliine pikeneb, osa lüheneb ning kokkuvõttes tekib täiendavaid kulutusi 352,45 euro eest. Tänavate ajutise sulgemise maksu, mis on 800 eurot, paraadi ajal tänavate sulgemiste eest ei rakendata. Samuti jätab linn enda kanda lume väljaveoga kaasnevad kulud, mida on kokku ca 3000 eurot.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles