Lasteaedade mänguväljakute küsitlusele vastamine pälvis linnapea tänu

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Peeter Langovits

Kui jaanuaris lasi Tallinna linnavalitsus lapsevanematel lasteaedade juurde planeeritavate mänguväljakute teemalist küsitlust täita, siis nüüd said sellele vastanud linna haridusametilt tänukirja.

Edgar Savisaare allkirja kandvas kirjas räägitakse, et linnavalitsus on alustanud programmi «Uus mänguväljak igale lasteaiale» elluviimist ning «meie sooviks on, et juba suvepuhkuselt naastes saaksid lapsed uutest atraktsioonidest rõõmu tunda».

Kirjas seisab, et kuna 131 lasteaiale mänguväljakute rajamine läheb maksma miljon eurot ja on oluline investeering, peeti väga oluliseks kaasata otsustamisse ka lapsevanemad ja lasteaedade töötajad.

«Jaanuaris toimus küsitlus, kus oma eelistusest andis teada 11 505 lapsevanemat ja lasteaednikku. Teie panust ei ole võimalik üle hinnata, sest teie arvamuse toel saab iga lasteaed endale mänguala, mida ta kõige enam soovib ja vajab. Teie abiga sündisid teie laste jaoks parimad otsused,» seisab kirjas.

«Tänan teid südamest, et leidsite aega küsitluses osaleda ega jäänud ükskõikseks pealtvaatajaks. Teie arvamus on meile oluline nüüd ja ka edaspidi, sest tulevik kuulub teie lastele,» lõpetab Edgar Savisaar kirja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles