Lasnamäe «köielaskuja» on haiglas

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maja, kus elav mees püüdis köie abil pageda.
Maja, kus elav mees püüdis köie abil pageda. Foto: Jekaterina Horoško

Üleeile Lasnamäe ühe elamu kaheksanda korruse korterisse luku taha pandud ja akna kaudu pageda üritanud mees on haiglaravil, kuid ta elu pole ohus.

«Ta toodi meile, tema vigastused ei olnud eluohtlikud ning tema ravimine jätkub teises raviasutuses,» ütles Põhja-Eesti regionaalhaigla kommunikatsiooniteenistuse juhataja Inga Lill Postimehele.

35aastane mees hakkas kolmapäeval ühe Läänemere tee elamu kaheksanda korruse aknast voodilinadest tehtud köiega alla laskuma. Kui ta oli umbes seitsmenda korruseni jõudnud, ei pidanud üks lina vastu ja ta kukkus alla. Meedikute sõnul säästis meest kõige hullemast see, et ta kukkus maja kõrval kasvanud põõsastesse. Kukkumist pehmendas ka maas olnud paks lumekiht.

Naabrite sõnul on kaskadööri abikaasa oma napsihimulise mehe varemgi luku taha pannud. Seekord aga olevat mehel vaja olnud tingimata sõpradega kokku saada ja nii ta olevatki üritanud korterist akna kaudu väljuda.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles