Miilits pälvis Kuldse Tõkkepuu

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseidirektor Tarmo Miilits Kuldse Tõkkepuuga.
Politseidirektor Tarmo Miilits Kuldse Tõkkepuuga. Foto: OLE

MTÜ Operation Lifesaver Estonia (OLE) tänuüritusel anti tänumeene Kuldne Tõkkepuu 2009 politseidirektor Tarmo Miilitsale suure töö eest raudteeohutusele kaasa aitamisel.


«Mul on väga suur au Kuldset Tõkkepuud vastu võtta. Minu jaoks on raudteeohutus liikluskultuuri lahutamatu osa ning sellega peab tegelema nagu liiklusohutusega üldse,» lausus Miilits auhinda vastu võttes.

«Auto ja rongi või auto ja inimese kokkupõrkes on selge, kes rohkem kannatada saab. Tegeledes süstemaatiliselt liikluskultuuri parendamisega muutuvad inimesed teadlikumaks ja alalhoidlikumaks,» lisas politseidirektor.

«Tarmo Miilits on aidanud meil tegeleda süsteemselt raudteeohutusega sõltumata sellest, et see ei ole otseselt tema ametikohustus ning ka sõltumata sellest, mis ametipostil ta töötab,» sõnas MTÜ Operation Lifesaver Estonia (OLE) juhatuse esimees Tamo Vahemets.

«OLE üks eesmärke - luua raudteeohutuse esitluste kättesaadavuse võimalus üle Eesti - sai eelmisel aastal teoks. Ning seda suures osas tänu Tarmo Miilitsa tööle. Tänaseks oleme seisus, kus üle Eesti kõikides prefektuurides on raudteeohutuse ennetustööga tegelevad ametnikud,» kiitis Vahemets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles