Superbandiit Recordsi kolmas sünnipäev toob lavale Eesti tipud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superbandiit Recordsi kolmas sünnipäev toob lavale Eesti tipud.
Superbandiit Recordsi kolmas sünnipäev toob lavale Eesti tipud. Foto: Rock Cafe

Reedel, 15.veebruaril toimub Rock Cafes kontsert, millega Superbandiit Records tähistab oma kolmandat sünnipäeva.

Lavale astuvad plaadikompanii üks vedajaist Chalice, kes üle tüki aja jätab klaveri seekord koju ning võtab kaasa hoopis DJ Kakan2pu ning rohkem räpile orienteeritud programmi ja Tommyboy koos elusorkestriga Külalised, kes lubab ette kanda verivärske loo «Seltskond», millele on lähipäeval ilmumas vaatajate ette ka video.

Lisaks neile teevad häält art-hop duo DVPH koosseisus Dragan Volta ja räppar Põhjamaade Hirm, kelle kavas astub üles külalisena Def Räädust ja Bashment Kingz-ist tuttav J.O.C.

Kolme aasta jooksul on Superbandiit Records ilmutanud 10 albumit ja kohekohe on ilmavalgust nägemas 11. väljaanne - 5LOOPS. Tommyboy lausus, et tänasel päeval on plaadifirma pidamine Eestis nishimuusikat väljaandes ikkagi pigem oma entusiasm ja heategevus.

«Usun, et Superbandiit Records on oma kolme tegutsemisaasta jooksul andnud paljudele muusikasõpradele uued standardid saundi, ideede ja teostuse osas. Meie reliisid on olnud žanriliselt mitmekülgsed - räppi, indirokki, reggaet ja kohati ka žanriüleseid kooslusi,» ütles Tommyboy. «Me pole otseselt ühtegi artisti siiani jahtinud, pigem on see ikkagi sõpruskonna hobi, kus esmatähtsad hea muusika ja kvaliteedi - innovatiivsuse kõrgel hoidmine,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles