Meest süüdistatakse vägistamist takistanud kavaleri mõrvas

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Harju maakohus hakkab järgmisel nädalal kinniste uste taga arutama kriminaalasja, milles meest süüdistatakse vägistamises ja seda takistada üritanud vägistatu elukaaslase mõrvamises.

Prokuratuur süüdistab mõrvas, vägistamises, omavolilises sissetungis ja joobes juhtimises 30-aastast Denissi, keda ähvardab süüdimõistmisel kaheksa- kuni 20-aastane või  kuni eluaegne vanglakaristus, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Kohtueelsel uurimisel kogutud andmetel läks purjus Deniss eelmisel aastal ööl vastu 9. augustit külla tuttavale paarile nende Harjumaal asuvasse suvilasse, kuid kuna paar soovinud Denissiga aega veeta, puhkes neil tüli.

Süüdistuse järgi lõi purjus Deniss suvila peremeest rusikaga näkku ja üritas siis tema elukaaslast vägistada. Kui võõrustaja üritas oma naist kaitsta, peksis Deniss mehe läbi ja vägistas seejärel naise.

Pärast Denissi lahkumist kutsus naine mehele kiirabi, kuid arstidel ei õnnestunud tema elu päästa ning mees suri veel samal hommikul haiglas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles