Politsei palub abi Tondil hukkunud naise tuvastamisel

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tondil Tammsaare teel hukkus vales kohas teed ületades auto alla jäänud naine.
Tondil Tammsaare teel hukkus vales kohas teed ületades auto alla jäänud naine. Foto: Martin Ilustrumm / Reporter.ee

Põhja prefektuur palub inimeste abi, et tuvastada täna keskpäeval Tallinnas Tammsaare teel liiklusõnnetuses hukkunud naist.

Politsei- ja piirivalveameti teatel oli hukkunu kõhna kehaehitusega vanem naine, kel olid lühikesed hallid juuksed ja ülemiste hammaste asemel proteesid.

Seljas oli naisel beež kihvakujuliste nööpidega jope, must kampsun, tumedam sinine dressipluus, nööpidega tumedam sinine kampsun, lilla-rohelise kirju nööpidega särk ja valget värvi soe pesu. Jalas kandis ta musti saapaid ning halli värvi dressipükse kirjaga Nike Super, mille all oli valget värvi soe pesu.

Naisel oli peas õhuke villane lilla müts ja hallikas-pruunikas müts ning käes punase-musta-beeži värvi labakindad, nende all beežid sõrmkindad ning kaelas punakas-lillakas sall. Kaasas olid tal võtmekimp ja prillid.

Kõik, kes võivad tunda kirjeldatud naist, palub politsei helistada telefonil 612 5666 või 110.

Raske liiklusõnnetus juhtus täna kella 12.10 paiku Tammsaare teel, kus väljaspool ülekäigurada teed ületanud naine sai maasturilt löögi. Õnnetus toimus Tammsaare teel Mustamäe suunal, kus lubatud maksimaalne sõidukiirus on 70 kilomeetrit tunnis.

Sel aastal on liikluses hukkunud kolm inimest - nad kõik olid jalakäijad, kes kaotasid elu Tallinnas toimunud õnnetustes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles