Kübar: Savisaare optimism on põhjendamatu

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnahall.
Linnahall. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavolikogu revisjonkomisjoni esimehe Madis Kübara (IRL) sõnul on linnapea poolt väljendatud optimism linnahalli arengu kohta sündmuste tegeliku käigu taustal kohatu.


«Pea kaks aastat tagasi väitis Savisaar, et läbirääkimised investoriga on lõpusirgel. Kuna tänaseks on läbirääkimised veninud juba neli aastat, võime aga tõdeda, selle tunneli lõpus valgust näha ei ole,» ütles Kübar.

«Eelmise aasta algul teatati edusammudest linnahalli renoveerimise ettevalmistamisel ning aprillis määrati lepingut ettevalmistava komisjoni töö lõpptähtajaks 7. mai 2012. Kuna pärast lubatud kuupäeva võib ainsaks astutud sammuks lugeda riigi muinsuskaitseameti heakskiitu, ei leia mina põhjust optimismiks,» lisas ta.

«Vastates arupärimisele süüdistab Savisaar varasemaid linnavalitsusi ning väidab, et tänane valitsus on investori leidmisele lähemal kui ükski varasem võim. Linnahallil ei ole kasu lähedal olemisest, vaja on konkreetseid samme ning selget tegevuskava,» lausus linnavolinik.

Kübar lisas, et olenemata Savisaare jätkuvast vassimisest on selge, et olulisi edusamme linnahalli renoveerimise suunas tehtud ei ole.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles