Lasnamäe kutsub eeloleval pühapäeval kõiki lastepeole

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastele esinevb loenguga zooloog Aleksei Turovski.
Lastele esinevb loenguga zooloog Aleksei Turovski. Foto: Peeter Langovits

Lasnamäe linnaosavalitus kutsub 10. veebruaril Lindakivi kultuurikeskusesse traditsioonilisele lastepeole.


Seekord on ürituse peateemaks loomade maailm ning lastele esineb oma huvitava loenguga kuulus zooloog Aleksei Turovski. Sissepääs üritusele on tasuta ning see algab kell 14, teatas linnaosavalitsus.

Linnaosavanem Olga Ivanova ütles, et programm saab olema huvitav ja informatiivne: «Lapsed saavad teada, kuidas erinevad loomad veedavad talve, millega nad tegelevad ja mida on huvitavat toimumas Tallinna Loomaaias. Lisaks on lastele linnaosavalitsuse poolt ette valmistatud infobrošüürid ning saalis ja fuajees ootab kõiki huvilisi väike fotonäitus Tallinna Loomaaia elanike piltidest,» rääkis Ivanova.

Enamus tasuta pileteid levitatakse linnaosavalitsuse sotsiaalteenuste osakonna kaudu ja on mõeldud eelkõige lastele madala sissetulekuga peredest. Traditsiooniliselt saadetakse osa kutseid ka Lindakivi kultuurikeskusesse, kus nad on vastuvõtulauas kättesaadavad igale huvilisele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles