Politseikoer Brutus aitas kraanavargaid püüda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseikoer. Pilt on illustratiivne.
Politseikoer. Pilt on illustratiivne. Foto: Ergo Kuld.

Politsei pidas ööl vastu esmaspäeva koer Brutuse abil kinni kaks meest, kes üritasid Tallinnas Mäealuse tänaval kraanat varastada.

27. aprilli öösel kella 1 ajal sai politsei teate, et Mäealuse tänaval asuval kinnisel territooriumil seisva kraanaauto juures askeldavad tundmatud mehed, teatas Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja.

Valvuri sekkumise ajaks jõudsid kahtlased isikud rikkuda kraanaauto ukselukud ja lõhkuda selle süüteluku. Mõistes, et nende tegevust on märgatud, mehed põgenesid.

Lisaks politseipatrullile saabusid sündmuskohale ka künoloogiateenistuse politseiametnikud koos saksa lambakoera Brutusega. Politseikoer võttis kohapeal jälje üles ning juhatas politseinikud seina juurde, kuhu olid laotud veoauto rehvid. Põgeneda üritanud mehed peitsidki end nende rehvide taga.

Politsei toimetas osakonda 33-aastase Aleksei ja 28-aastase Aleksandri, kelle suhtes algatati kriminaalmenetlus. Harju Maakohus võttis täna Põhja Ringkonnaprokuratuuri taotlusel isikud ka vahi alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles