Savisaar: Reformierakonna skandaalide põhjuseks on Ansipi liiga varane avaldus

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar ütles raadio Kuku saates «Linnatund», et tema hinnangul teatas peaminister Andrus Ansip liiga vara, et tema enam järgmist valitsust ei moodusta.


«Kui rääkida skandaalidest, siis ma arvan, et siin tegi vea Ansip ise, kui ta mõni aeg tagasi teatas, et tema enam järgmist valitsust ei kavatse teha. Selle tagajärg oli, et mitmele mehele ja naisele hakkas tunduma, et neil on marssalikepp taskus ja see tuleb välja võtta ja enda eest võitlema hakata. Nii et ma arvan, et Ansip ütles seda liiga vara,» lausus Savisaar.

«Selle tagajärg on see, et enamik Reformierakonna juhtivaid poliitikuid on tänaseks auklikuks lastud. Võib-olla Hanno Pevkur on jäänud puutumata. Urmas Paetiga on nii, et kui ta nina välja pistab, siis talle võib vene küsimuses alati ära teha. Aga see tuleneb tema välisministri ametist, nii et ma ei alahindaks Paeti. Aga ma arvan, et ta tajub ka ise, et ta käib üsna õrnal jääl. Ma ei välista, et see on parteisisene võimuvõitlus, aga siin võivad ka koalitsioonipartnerid abikäe ulatada ühele või teisele kandidaadile, kes neile rohkem sobib,» lisas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles