1. maist muutuvad ühissõidukite sõiduplaanid

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Streigi ajal tekib ühissõidukiliikluses tunniajaline seisak.
Streigi ajal tekib ühissõidukiliikluses tunniajaline seisak. Foto: Uwe Gnadenteich

Alates eelolevast reedest, 1. maist muutuvad paljude ühissõidukite sõidugraafikud.


Muutuvad bussiliinide nr 5, 8, 14, 18, 19, 29, 34A, 38, 44, 48, 60, 63 ja trammide tööpäevased sõiduplaanid ning bussiliinide nr 4, 15, 16, 33, 35 ja kõikide trollibussiliinide sõiduplaanid, teatas Raepress.

Sõiduplaane korrigeeritakse lähtuvalt liinidel läbiviidud sõitjate loendusandmetest, ühissõidukite täituvusest ja seoses osaliselt suvisele töörežiimile üleminekuga. Mitmete eelpool nimetatud liinide sõiduplaanid muutuvad seoses nende ümberpaigutamisega Viru bussiterminali peatustes: peatusest nr 1 hakkavad väljuma liinid 14 ja 18, peatusest nr 2 liinid 15 ja 35, peatusest nr 3 liinid 40 ja 48. Ülejäänud peatustes muudatusi ei toimu.

Bussiliini nr 35 algpeatus viiakse sõitjate palvel Viru bussiterminali. Bussid hakkavad väljuma peatusest nr 2. Seoses marsruudimuudatusega jääb edaspidi ära väljuva suuna Hobujaama peatus endise «Tallinna» kaupluse ees. Täiendavalt lisandub liinile Lasnamäe Tööstuspargi inimeste palvel Tondiraba peatus.

Bussiliinid nr 7 ja 49 lähevad üle suvisele töökorraldusele - nr 7 alustab tööd pühapäeviti ja nr 49 laupäeviti ja pühapäeviti.

Alates 1.maist hakkavad liinide nr 29, 29A ja 63 bussid peatuma Priisle teele ehitatud uues peatuses Reinumägi. Kesklinna-suunaline peatus varustatakse ootekojaga.

Ühistranspordi suviste sõiduplaanidega saab tutvuda Tallinna kodulehel ja uuendatud sõiduplaanid pannakse üles ka ühissõidukipeatustesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles