Nädalavahetus möödus Tallinnas veriselt

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik.

Möödunud nädalavahetusel oli Tallinnas tavalisest rohkem röövimisi ja muid vägivallategusid.


Laupäeval kella 23.30 ajal leiti Lasnamäel Linnamäe tee ja Läänemere tee vahelisel tühermaal raske tervisekahjustusega 25-aastane noormees, teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja.

Laupäeva esimesel tunnil kella 0.15 ajal tungis tundmatu isik kesklinnas Narva maanteel kallale 79-aastasele mehele ning võttis talt rahakoti ja dokumendid, tekitades sellega umbes 7400 krooni kahju.

Laupäeva õhtul kella 19 ajal tungisid kaks tundmatu meest Koplis Randla tänaval kallale 17-aastasele noormehele ja võtsid talt riideesemed, sporditarbed, kaelaketi, mobiiltelefoni ja muid esemeid.

Laupäeva õhtul kella 22.30 ajal tungisid umbes viis tundmatut meest Männikul Pihlaka tänaval kallale 38-aastasele mehele ja võtsid talt mobiiltelefoni.

Pühapäeval kella 16.16 ajal tungisid kolm tundmatut meest Toompuiesteel kallale 47-aastasele mehele ja võtsid talt mobiiltelefoni koos adapteriga ning pangakaardid, tekitades sellega 3000 krooni kahju.

Mõne kurikaela sai politsei ka kätte. Nii võeti kinni näiteks 24-aastane Tarmo, kes laupäeval kella 4.30 ajal tungis kesklinnas Pärnu maanteel kallale 37-aastasele mehele.

Samuti tabati 23-aastane Sergii, kes pühapäeval kella 1.45 ajal tungis koos tundmatu mehega Sakala tänaval kallale 35-aastasele mehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles