Pildid: Teabeameti arhiivis puhkes tulekahju

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeva õhtul puhkes tulekahju Tallinnas Rahumäe teel asuva teabeameti arhiivis.

«Häirekeskus sai kolmapäeval kell 23.08 väljakutse Rahumäe tee 4b aadressile, kus teabeameti kontori ühes ruumis oli puhkenud tulekahju,» ütles päästeameti pressiesindaja Martin Vallimäe.

Kui päästjad kohale jõudsid, sisenes majja suitsusukelduspaar, kuid päästjate juurdepääs võimalikule tulekoldele oli piiratud teabeameti sisekorra tõttu, mis ei võimaldanud neil seal palju liikuda, vahendas rahvusringhäälingu uudisteportaal ERRi teleuudiseid.

Päästjad selgitasid välja, et tulekahju tekkides oli rakendunud automaatne tulekahju kustutussüsteem ja pulber oli tulekahju kustutanud. Päästjad põlengut kustutama ei pidanud ja ventileerisid suitsu täis ruumid.

Teabeamet on kaitseministeeriumi valitsemisalas tegutsev välisluureamet, mis tegeleb teabe kogumise, eritlemise ja edastamisega presidendile, peaministrile, kaitseväe juhatajale ning sise-, välis- ja kaitseministrile. Teabeameti sihiks on tagada riigi julgeolek ja põhiseadusliku korra püsimine mittesõjaliste ennetavate vahendite kasutamise abil ning julgeolekupoliitika kujundamiseks ja riigikaitseks vajaliku teabe kogumine ja töötlemine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles