Riigikohus ei võtnud Stadleri kaebust menetlusse

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna trammid.
Tallinna trammid. Foto: Toomas Huik

Riigikohtu halduskolleegium otsustas täna mitte võtta menetlusse Stadler Bussnang AG kaebust Tallinna Linnatranspordi ASi ja riigihangete vaidlustuskomisjoni otsuste tühistamiseks.


«Täna jättis riigikohus menetlusse võtmata Stadleri kaebuse sellele, et kohus lõpetas keelu sõlmida hankelepingut. Stadler kirjeldas ka kohtule esitatud menetlusdokumentides enda nägemust seoses trammihankega ja avaldas seisukohta, et teise pakkuja CAF pakkumuse vastavaks tunnistamine ei ole võimalik. Riigikohus sellega ei nõustunud ja jättis Stadleri kaebuse menetlusse võtmata,» selgitas Tallinna Linnatranspordi ASi esindav vandeadvokaat Alar Urm.

Ta lisas, et vaidluse sisulise osa kohta teeb ringkonnakohus otsuse 7 veebruaril. «Seejärel on Stadleril 10 päeva jooksul võimalik pöörduda riigikohtusse. Riigikohus teeb asjas lõpliku otsuse. Seni on trammihanget kritiseerinud Stadler kaotanud kõigis kohtuinstantsides,»lisas Urm.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles