Elupäästja sai Raemedali

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuulemaa tänava sotsiaalmajas puhkenud tulekahjust kaks last päästnud sotsiaaltöötaja Sergei Kasatkin sai vapruse eest Raemedali.
Tuulemaa tänava sotsiaalmajas puhkenud tulekahjust kaks last päästnud sotsiaaltöötaja Sergei Kasatkin sai vapruse eest Raemedali. Foto: Liis Treimann

Tallinna linnapea Edgar Savisaar andis tänasel linnavalitsuse istungil üle Raemedali Tallinna Sotsiaaltöö Keskuse sotsiaalassistendile Sergei Kasatkinile, kes päästis  sotsiaalmajas puhkenud tulekahju ajal  kahe väikelapse elu.


Tulekahju puhkes Tuulemaa 6 asuvas sotsiaalmaja ühes toas ööl vastu 27. jaanuari, kus üksi jäetud väikelapsed jäid leekidesse. Sergei Kasatkin tõi lapsed kangelaslikult tulest välja, päästes nende elu, vahendas Raepress.

«See oli õnnetus, mille õnneliku lõpu eest võime tänada üksnes sotsiaalassistenti, kes otsustaval hetkel ei kõhelnud põlevasse ruumi sööstmast,» tunnustas abilinnapea Merike Martinson.

Sergei Kasatkin (sünd 1961) on Tallinna Sotsiaaltöö Keskuse sotsiaalassistendina töötanud Tuulemaa 6 alates mullu augustikuust. Ta on lõpetanud Tallinna 21. Kutsekooli. Abielus ja kahe täiskasvanud lapse isa.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles