Viimsi vallavolikogu valis esimeheks Priit Robase

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimsi valla koduleht.
Viimsi valla koduleht. Foto: Fragment koduleheküljest

Viimsi vallavolikogu valis teisipäevasel istungil esimeheks Viimsi Ettevõtjate Liitu kuuluva Priit Robase.

Samuti Viimsi Ettevõtjate Liitu kuuluv eelmine Viimsi vallavolikogu esimees Aarne Jõgimaa astus tagasi ja lahkus ametist alates 1. jaanuarist.

Põhja ringkonnaprokuratuur alustas mullu septembris kriminaalmenetlust, et uurida Jõgimaa rolli valla torustike riigihanke maksumuse suurendamisel volikogus. Äripäev kirjutas septembris, et rahandusministeerium uurib 700 000-eurost laenugarantiid, mille andis valla ettevõte Viimsi Haldus Jõgimaa osalusega firmale Esmar Ehitus.

Viimsi vallavolikogu koalitsiooni kuuluvad Isamaa ja Res Publica Liit (IRL), Viimsi Ettevõtjate Liit ja Sotsiaaldemokraatlik Erakond (SDE). IRLil on volikogus seitse, Viimsi Ettevõtjate Liidul viis ja SDE-l üks koht.

Opositsioonilisel Reformierakonnal on 21-kohalises volikogus neli, kodanikeühendusel Meie Viimsi kolm ja Keskerakonnal kaks kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles