Joobes korrarikkuja lahkus baarist autoroolis

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roolijoodik.
Roolijoodik. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

USS Security patrullteenistuse turvatöötajad pidasid täna öösel koostöös politseiga kinni roolijoodiku, keda nad olid näinud baarist väljudes autorooli istumas.

Täna öösel veidi enne kella 4 tuli USSi juhtimiskeskusesse paanikahäire Tallinna Kristiine linnaosas asuvast baarist, kus üks joobeseisundis külastaja käitus agressiivselt.

Paari minutiga kohale jõudnud patrull rahustas olukorra maha ning kuna mees liiga purjus ei olnud ja peale praalimise kellelegi kahju tekitanud ei olnud, siis juhatati ta lihtsalt uksest välja.

Hetk hiljem märkas üks turvatöötaja, et mees oli istunud baari nurga taga seisnud Toyota rooli ja sõitis minema. USSi patrull informeeris asjast politseid ja sõitis ise mehele järele, et teda mitte silmist kaotada.

Pärast ligi 10-minutilist seiklemist Pelgulinna kitsastel tänavatel õnnestus politsei ja turvatöötajate koostöös mees Sõle tänava ja Kolde puiestee ristmikul kinni pidada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles