Von Krahli pööningult leiti imiku luukere

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leitud luukere, mis võib olla vähemalt 50 aastat vana.
Leitud luukere, mis võib olla vähemalt 50 aastat vana. Foto: Tarmo Tähepõld

Kolmapäeval leiti Von Krahli Teatri pööningult imiku luukere.

«Rataskaevu tänaval asuvas teatris on nüüdseks juba 20 aastat antud puhta kunsti tähe all etendusi, kontserte ja loenguid, kuid kummalisel kombel pole teatritegijatel seni räämas pööningule asja olnud,» teatas Von Krahli teatri projektijuht Tarmo Tähepõld. «Nüüd, kus pööning otsustati Ivo Reinoki tulevase soololavastuse tarbeks korda teha, leidis Von Krahli tehnik Kaido Kivitoa pehkinud põrandalaudade alt sodi ja tolmu seest luukere.»

Sündmuskohale kutsuti politsei. Eksperdid kaevasid luukere tervenisti välja. Mõõtude järgi otsustades pidi luukere kuuluma sülelapsele.

«Pärast jahmatava leiu uurimist viisid eksperdid luukere minema,» ütles Tähepõld. «Uurija sõnul pidi luukere olema vähemalt 50 aastat vana. Kuidas luukere Von Krahli pööningule sattus, on praegu teadmata.»

Põhja prefektuurist kinnitati Postimehele, et imiku luud tõepoolest leiti ja need saadeti uurimiseks Kohtuekspertiisi Instituuti. Kui vanad nad on, politseist veel öelda ei osatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles