Stroomi rannahoonele otsitakse uut üürnikku

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stroomi rannahoone.
Stroomi rannahoone. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna linnavalitsus tegi tänasel istungil Põhja-Tallinna linnaosavalitssusele korralduse algatada rannahoone rentniku leidmiseks uus konkurss.

Tallinna abilinnapea Eha Võrk ütles Postimehele, et linnale sobiliku rentniku leidmiseks on vaja korraldada eelläbirääkimistega pakkumine. Põhitingimus on minimaalne üüriraha, avatud peavad olema avalikud tualetid ja toitlustus ning loomulikult on tulevasel üürnikul kohustus hoonesse investeerida ja maja korras hoida.

«Konkursi korraldab Põhja-Tallinna linnaosavalitsus ning eelläbirääkimised võimaldavad paindlikumalt asjasse suhtuda, mistõttu ei ole kõige tähtsam saadav raha, vaid pakutava teenuse kvaliteet,» ütles Võrk.

Abilinnapea lisas, et edaspidi toimetab Põhja-Tallinn, kuid algavaks rannahooajaks tuleb uus rentnik välja valida ning Stroomil peab kõik hästi toimima.

Võrk lisas, et praegu on olemasolev rannahoone natuke räämas ning see tuleb korda teha. Eelmine rentnik oli tema sõnul veidi pahatahtlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles