Põhja-Tallinnas on laiali jagatud 300 kotti graniitsõelmeid

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Graniitsõelmed.
Graniitsõelmed. Foto: Toomas Huik

10. jaanuarist jagab Põhja-Tallinna linnaosavalitsus oma kinnistuomanikele tasuta graniitkillustikku, esimese nädalaga on tasuta ära antud juba ligi 300 kotti graniitsõelmeid.


«Elu pideva kallinemise tõttu on iga lisaabi inimeste jaoks äärmiselt tähtis. Näiteks tasuta ühistranspordi on hästi vastu võtnud isegi need, kes varem selle vastu olid. Ka linnaosa erinevaid toetusi võetakse juba peaaegu enesestmõistetavalt. Linnaosa elanikud küsivad meilt graniitsõelmete kohta juba siis, kui esimesed külmad on kohale jõudnud,» ütles Põhja-Tallinna linnaosavanem Karin Tammemägi

Põhja-Tallinnas on kokku ligikaudu 2500 elumaja aadressi. Korteriühistuid on ligi 850 ja eramaju veidi üle 270. Kuu aja jooksul alates 10. jaanuarist pakub Põhja-Tallinna Valitsus võimaluse saada tasuta ühe 25 kg kaaluva graniitkillustiku koti iga korterelamu ja eramaja kohta. Ühtlasi jagab linnaosa 5 kotti graniitkillustikku kõikidele linnaosa koolidele ja lasteaedadele.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles